A buzi – 1. rész

 

A buzi mindenütt jelen van.
Iskolákban, cégeknél, szórakozóhelyeken.
Olyan, mint a kaméleon: beleolvad a háttérbe. Láthatatlan. Csak a hatása látszik.
A buzi alattomos. Feljelent a Facebook-on, hogy tiltsák le a profilodat, ha leírod a véleményedet, miszerint buzinak lenni természetellenes. Vagy bármit, ami róla szól, és nem tetszik neki.

A ‘buzi’ szó azt jelenti, hogy homoszexuális. Olyan ember, aki a saját neméhez tartozó embertársaira gerjed szexuálisan. A buzi biológiailag férfi – a női homoszexuálisokat leszbikusnak szokás nevezni.
A saját nemű másik test jellemzője, hogy ugyanolyan alkatrészei vannak, mint a buzinak. A lábai között herezacskó és hímvessző. A buzi a szexuális tevékenységéhez olyan embereket kíván választani, akik a saját nemi szervével nem kompatibilisek. Kompatibilis szerve ugyanis a nőknek van, de a nők – az elsődleges és másodlagos nemi jellegeikkel együtt – a buzit hidegen hagyják.

A szex – emlősállatok és ember esetén – a faj ellenkező nemű egyedeinek szexuális egyesülése. Ha egy buzi megnősül, azt azért teszi, hogy a beteg nemi irányultságát elrejtse. Ha van felesége, azt megcsalja – más buzikkal.

A buzi sértődős. Ha nevén nevezed, feljelent, vagy más módon igyekszik az egészséges, normális embereket perifériára szorítani. Különösen aktív a Facebook-on.
Egyszóval: a buzi sunyi, alattomos és veszélyes.

Röviden: a buzi az buzi.

Óvakodj a buziktól!

 

buzi1

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Az oldalon működik a Google Analytics

Kérlek, jelezd, ha elfogadod, hogy a Google Analytics anonim adatokat őriz meg a látogatásodról. Ezt el is utasíthatod: az esetben a látogatásodról semmilyen adat nem kerül a Google Analytics-hez