A fogyás minden esetben egészséges?

 

A statisztikák szerint a magyar lakosság évtizedek óta fogy. A népességszám csökkenő tendenciát mutat. 

Ha bekalkuláljuk, hogy 3 magzatból 1-et az anyja méhében meggyilkolnak, akkor kiderül, hogy  enélkül semmiféle probléma nem lenne a népességszám alakulásával. Nem lenne okunk aggódni az ország jövője miatt.

Ki a felelős?

A nőgyógyász, aki a gyilkosságot elköveti?

Az ‘anya’, aki bérgyilkost fogad a gyermeke meggyilkolására?

A férfi, aki megtermékenyítette?

A családja, aki a gaztett elkövetésére biztatja a boldogtalan teremtést?

A jog precíz fogalmakat alkot, amikor a bűnöst keresi. Van bűnelkövető, felbújtó, bűnrészes személy stb. Végeredményben mindegyik bűnös, csak a tett súlyossága eltérő. De egy gyilkosságban való bármilyen közreműködés súlyos bűn.

A magyar lakosság nagy része bűnös vagy bűnrészes a gyilkosság bűnében.

Gyilkosok jönnek szembe az utcán, szolgálnak ki a közértben, a bankokban, a  szolgáltatóknál, a tömegközlekedésben… Mindenütt ott vannak. A skarlátbetű ma nem a ruhákra van varrva, ‘csak’ a szívekre. Lemoshatatlanul. Ágnes asszony szelleme ma is él. Zaklatja, emészti minden gyilkos lelkét.

Te hallod a hangját?

 

 

csecsemogyilkossag

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Az oldalon működik a Google Analytics

Kérlek, jelezd, ha elfogadod, hogy a Google Analytics anonim adatokat őriz meg a látogatásodról. Ezt el is utasíthatod: az esetben a látogatásodról semmilyen adat nem kerül a Google Analytics-hez