Szexkereskedelmet szabályozó törvény

 

Az Online szex-kereskedelem ellen harcoló törvényt írta alá Donald Trump, amely nagyobb védelmet ad a gyerekeknek. Az aláíráskor jelen voltak áldozatok, túlélők is, akiket az amerikai elnök bátornak nevezett. „Olyanon vannak ezek az emberek túl, amit mi el sem tudunk képzelni. De biztosítjuk őket arról, hogy nincsenek egyedül és mindent megteszünk azért, hogy ne csak az utcáról, de az internetről is leszorítsuk a szexrabszolgaságot, kereskedelmet ezzel megvédve bárkit, aki Isten gyermeke.” – mondta az elnök. Az aláíráskor a szenátorok elmondták, hogy 70%-a szexrabszolgáknak interneten keresztül került rossz társaságba, és azon keresztül lett áldozat. Donald Trump pedig új rendeletével életeket ment. Az egyik áldozat édesanyja sírva köszönte meg az amerikai elnöknek munkáját és elmondta, hogy 16 éves korában ölték meg lányát, mert nem akart szexrabszolga lenni. A szenátorok a sajtótájékoztatón még hozzátették, hogy a törvény miatt már több államban  lezárták a szexet reklámozó hirdetések 85%-át.  (CNN)

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Az oldalon működik a Google Analytics

Kérlek, jelezd, ha elfogadod, hogy a Google Analytics anonim adatokat őriz meg a látogatásodról. Ezt el is utasíthatod: az esetben a látogatásodról semmilyen adat nem kerül a Google Analytics-hez