Helyzetjelentés

 

A demokrácia korának Nyugat-Európában vége. Ma már nem a többség határozza meg, mi történjen az országukban, hanem valaki más. Látszólag az éppen hatalomban lévő politikusok. De  valójában ki? 

Németországban egymást érik a  töntetések, amikkel a lakosság a kormány migrációs politikáka ellen tiltakozik. Férfiak és nők, nagymamák tömegei emelik fel a szavukat. Mások nem mernek csatlakozni, mert félnek. Mitől is? 

Megtrolástól.

Attól, hogy elveszítik az állásukat. De nemcsak ők, hanem a házastársuk is. Ha valakinek a házastársáról kiderül, hogy antimigráns tüntetésen  vett részt, emiatt  elveszítheti a  munkáját. 

A videón egy önkéntes angol médiamunkás kérdez újságírókat, arról, hogy mit fognak mondani a tüntetésről. Egyben közösek: a tüntetőket, akik azért vonultak az utcára, mert szeretnének biztonságban élni, szélsőjobboldalinak fogják nevezni. A békésen töntető nagymamákat. Azokat, kik féltik a lányaikat, unokáikat a barbár állatoktól, akik a kormány meghívására ellepték az országukat, és naponta erőszakolnak vagy gyilkolnak meg német nőket.

Ez nemcsak politikai kérdés. Ez létkérdés. A német kormány  háborút visel a német nép ellen, aminek janicsárjai afrikai és közel-keleti bevándorlók. A magyar ‘liberális’ társaságok, pártok, értelmiségiek pedig ezzel  egyetértenek. A ‘demokrácia’ és a ‘szabadság’ jeszavai mögé bújva a vesztünkre törnek.

Ha nem szeretnénk, hogy Magyarország is Németország sorsára jusson, akkor határozottan, bátran fel kell lépnünk, a nemzetrontó, hazaáruló bevándorláspárti politikai erőkkel szemben. Nálunk még demokrácia van, ezért megtehetjük békés úton, a szavazatainkkal. A biztonság és a  közjó csak akkor maradhat fenn, ha vannak olyan politikusok, akik a néptől kapott hatalmukat arra használják, hogy a népet megvédjék az iszlám hordáktól. És ebben a te szavazatod is számít. 

 

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..