Ma a baj az ellenzékkel?


Mi a baj az ellenzékkel? 

Tévedés ne essék, én nem vagyok pártos. Tudok kritikát mondani a kormányerőkről is: a kormánypárt korrupt. Ők az osztjákok. (De akkor az ellenzéknek mogulnak kell lenni?)

Az ellenzék nagyon ostoba. Ezt mindenki érzi. De fogalmazzuk meg, lássunk tiszta vizet a pohárba! Miben rejlik a butaság?

Szerintem ezekben: 1)a teljesség igénye nélkül. Ha teljességre törkednék, megírhatnám egy Monte Christo grófja terjedelmű regényben. Amiről tudjuk, hogy 3 ...continue

1. Nem értékek mentén politizál, hanem úgy próbálja magát meghatározni, hogy annak ellenkezőjét mondja, amit O.V. vagy a kormánya.

2. Európa, és az USA a nagyságot és a jólétet a keresztény hit (sajnos csak részleges) gyakorlásának köszönheti. Az ellenzék ezt tagadja. Innen kezdve nem lehet jó megoldásuk semmire. 

Miken kellene elgondolkodni? Például azon, hogy mit példáz Mohamed élete. Mi az iszlám eredeti jelentése? Hogy tűnt el a kereszténység a Közel-Keletről? Hogy lett a keresztény Konstantinápolyból Isztambul? Hová lettek a keresztények Törökországból? Hány keresztényt öltek meg Szíriában? És hány keresztény van most a migránsok között?

Hogyan foglalták el Budát? Milyen volt a hódoltság területén élni? Vajon a Trianoni tragédia megtörténhetett volna e, ha nem hurcolják el a magyar gyerekeket janicsárnak? Ha nem kellett volna helyükre más nemzetiségűeket betelepíteni?

Ha ezekre a kérdésekre, őszintén megkeressük a válaszokat, akkor rá kell jönnünk, hogy O.V.-nak a migránskérdésben (és még sok más kérdésben is) igaza van.

Mi lenne az ellenzék számára a siker kulcsa?

Be kellene mutatniuk, hogy nem a tények tagadása különbözteti őket meg O.V.-tól. Mert ha neki a fenti kérdésekben igaza van, akkor azok tagadása hazugság. Ebben konfrontálni a kormánnyal politikai öngyilkoság.

Nem inkább azt kellene bemutatni, hogy lehet jobban ( = tisztességesebben) gazdálkodni a közpénzzel?

A tények tagadásával elérték, hogy már amit kérdeznek sem fogja neki elhinni senki, aki nem dogmákban, ideológiákban gondolkozik. Ha nyilvánvaló tényeket tagadnak, akkor miért mondanának igazat más kérdésekben?

 

ellenzék

 

Nem inkább azt kellene bemutatni, hogy lehet jobban ( = tisztességesebben) gazdálkodni a közpénzzel?

 

Hagyj üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Az oldalon működik a Google Analytics

Kérlek, jelezd, ha elfogadod, hogy a Google Analytics anonim adatokat őriz meg a látogatásodról. Ezt el is utasíthatod: az esetben a látogatásodról semmilyen adat nem kerül a Google Analytics-hez

Jegyzetek   [ + ]