Minihitler Brüsszelben

 

Ezt az Európai Parlamenti képviselőt egy nagy író után nevezték el. Thomas Mann kiemelkedő  humanista, és tollal küzdő szabadságharcos volt. Dicstelen névrokona amellett kardoskodik, hogy meggyőzze az árral szemben stabilan álló keleti blokk országait: adják fel a küzdelmet, engedjenek a nyomásnak, és nyissák meg a határokat mindenki előtt.

Az ilyesfajta tukmálások, gyomrozások napi szintűek Európa politikai központjában. Az országok önrendelkezési joga útjában áll az Európa jövőjéről dönteni óhajtó, senki által meg nem választott hivatalnokoknak. Ha hagyjuk, mindent a fejünk fölött fognak eldönteni. Magyarország ma is szabadságharcot vív, mint  megannyiszor már a történelem folyamán. Ma nem hadsereggel támadnak ránk, hanem retorikával, kötelesség-szegési eljárás-kísérletekkel, külföldről pénzelt álcivil hazaárulókkal (szó szerint), zsarolással stb. A mélységbekbe nem  látunk bele, de jobb nem naívnak lenni.

A mostani választásnak nagyobb tétje van, mint a rendszerváltás óta bármelyiknek. A szabadságunk függ tőle. Nem maradjunk tétlenek, szavazzunk a szabadságra!

 

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..