Németh Sándor a Sargentini jelentésről

 

A Hit Gyülekezete egyedi abban a vonatkozásban, hogy aktívan  véleményt nyilvánít közérdekű témákban. 

Ez  más egyházaknál is gyakorlat – különbség, hogy mások a templomok falain belül politizálnak. A HGY viszont hasznosítja a demokráciában rejlő lehetőségeket: a szólásszabadságot, az infrastruktúra és intézmények fenntartásának jogát. 

A Hetek közéleti hetilap, aminek  főszerkesztője Németh Sándor, a  Hit Gyülekezete vezető lelkésze, rendszeresen értelmezi a hazai és a nemzetközi történéseket, betekintést adva az események hátterébe is. 

Az ATV, aminek  többségi tulajdonosa szintén a Hit Gyülekezete, rendszeresen közvetíti a gyülekezet Istentiszteleteit, amin így virtuálisan bárki részt vehet, akár hívő, akár nem. A nyilvános megjelenés a világosság része, ami a Biblia első alapelve.

Ebben a videóban Németh Sándor a Sargentini jelentésre reagál. A nyilvánosság a hazánk elnyomásával szembeni fegyver. Szólni kell, nyíltan és egyenesen. Hogy a szabadságunk megmaradjon:

 

 

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!