Haszontalan migránsok

 

A Nyugat-Európába érkező „menedékkérők” túlnyomó többségéről azonban gyorsan kiderült, hogy az evésen, iváson, valamint a lakosság molesztálásán kívül nem sok mindenhez ért, így azok a polgárok, akik korábban lufikkal és welcome feliratokkal üdvözölték őket, kisvártatva követelni kezdték az integrálhatatlan, balhés, gazdasági szempontból hasznavehetetlen, élősködésből jeles tömegek deportálását „vissza a feladóhoz”.migrans

A „vissza a feladónak” címzés sajnos süket fülekre talált, mert a kibocsátó országok – Irak, Afganisztán, Banglades, észak-afrikai banánköztársaságok, stb – azonnal kijelentették, hogy Európába távozott polgáraik közül senki nem fogadnak vissza.

Pakisztán nyomatékul 20 millió ingyenes útlevelet osztott ki, ami vízum nélkül ugyan semmit nem ér, de szemléletesen jelzi, hogy a migrációs krízis megoldásában Európa egyelőre nem számíthat a harmadik világra.

2016 év elején az Európai Bizottság lépni kívánt az ügyben és befolyásos, nyugat-európai tagjai a V4-ek tiltakozása ellenére megszavazták az Európába eddig megérkezett és ezután érkező migránsok kvóta szerinti és felső határok nélküli szétosztását az unió tagállamai között. Ez az elhíresült Juncker képlet szerint jelenti, hogy Magyarországnak a tavaly ilyenkor emlegetett 120 ezer migránsból 1300-at kellene befogadnia.

Ám ma már nem 120 ezer, hanem mintegy kétmillió, már itt lévő bevándorló szétosztásáról beszél Brüsszel, ami a Juncker képlet alapján azonnal 20 ezer migránssal örvendeztetné meg hazánkat. Bár képzetlen, integrálhatatlan bevándorlóból egy is sok, 20 ezernél nem állna meg a számláló. Először is azért nem, mert a családegyesítés okán a 20 ezret nyugodtan megszorozhatjuk öttel, ami egy Kecskemét nagyságú város felépítését kívánná meg, már ha egy helyen szeretnénk tartani és ellátni őket.

Néhány éven belül azonban nem hogy egy Kecskemét, de egy Budapest is kevésnek bizonyulna a befogadásukra, tekintettel arra, hogy az egyre többet bírált német-török egyezmény folyamatosan biztosítaná az utánpótlásukat. Nem nehéz belátni, hogy ennyi embert Magyarország nem fogadhat be, nem tud ellátni, a súlyuk alatt hónapokon belül összeroppanna a szociális rendszerünk, társadalmunk és gazdaságunk és kiszolgáltatva állnánk, vagy inkább feküdnénk a terjeszkedő, világhódító vágyait dédelgető muzulmán imperializmus előtt.

Az október 2-i népszavazás tehát – az ellenzék állításával szemben – nem a kormánypártok pozícióerősítő játszmája, hanem a brüsszeli diktátum, a brüsszeli bürokraták diktatúrájának határozott elutasítása.

Az eredményes és sikeres népszavazás túlmutat országhatárainkon, vélhetően felébreszti Európa alvó, jólétben elpuhult népeit, felbátorítja és felhatalmazza őket a földrész tönkretételére játszó, soha, senki által meg nem választott nómenklatúra elzavarására és felelősségre vonására.

Aki ott lesz október másodikán és nemmel szavaz, az Európára, az európai civilizáció és a demokrácia fennmaradására szavaz!

 

Tóth Tamás

 

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Az oldalon működik a Google Analytics

Kérlek, jelezd, ha elfogadod, hogy a Google Analytics anonim adatokat őriz meg a látogatásodról. Ezt el is utasíthatod: az esetben a látogatásodról semmilyen adat nem kerül a Google Analytics-hez