Soros és a CEU célja

 

Könyökünknön jön már ki a külföldi egyetem körüli mizéria. Ki ezt mond, ki azt. Én megmondom a tutit:

Az egyetem honlapján megtalálható a képzések listája. Szemezgettem belőle:

 

Gender Studies
Human Rights

Nationalism Studies
Sociology and Social Anthropology
Cultural Heritage Studies
Critical Gender Studies

European Women’s and Gender History (MATILDA)
International Relations

The Joint European Master in Women’s and Gender Studies (GEMMA)
Nationalism

Public Policy (Mundus MAPP)
Sociology and Social Anthropology with Specialization in Global and Urban Studies

 

Ha ezeket egyberakod, kijön, mit oktatnak. Azokat a szarságokat, amik alapján Európa vezetői nyitva tartják a kaput a barbár hordák előtt, amik ha elérik a kritikus tömeget, Európa végleg megváltozik és elveszíti az emberi arcát.

 

Ennek minden erővel ellen kell állni, ez az érdekünk, és az európai népek érdeke.

Az elgondolkodtató, hogy az egyetem az USA-ban csak bejegyezve van, de ott nincs oktatásuk. Ennek az az indoka, hogy így az USA mögé lehet bújni, és ki lehet játszani a nemzetek törvényeit. Legalábbis eddig lehetett. Ezután nem lesz lehetséges. Vagy alkalmazkodnak, vagy csá. Ez a mi országunk, és úgy fognak a dolgok menni, ahogy mi akarjuk. Ha ehhez ki kell lépni az UNIÓ-ból, akkor ki kell lépni. Még oda is fajulhat, – persze ezt a Nagy Amőba nem akarja. Ezért csak óvatosan próbál megemészteni minket, nem úgy, hogy nagyon fájjon. Csak lassan, módszeresen.

Miért ment utcára az a 70000 ember? Nem-e a Soros által pénzelt szervezetek alkalmazottai és családjaik voltak? Akik más jövedelem után nézhetnek, ha megszűnik ez a forrás?

Akiknek meg nem fűződik anyagi érdeke hozzá, azokat már sikerült elkábítani a hazugságokkal, amiket a liberálisok szajkóznak és a Soros féle szervezetek terjesztenek. Tiszta víz kell a pohárba. Nem szabad hagyni, hogy tovább mérgezzék a magyarok elméjét.

Azt a kormányt, ami ezt a célt tűzi ki, akkor is támogatom, ha  mellékesen egy mélyen korrupt párt juttatta hatalomra. Beveszek egy Daedalont, hogy ne hányjak, és becsukom a szemem. Takarítsanak…

 

Hagyj üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Az oldalon működik a Google Analytics

Kérlek, jelezd, ha elfogadod, hogy a Google Analytics anonim adatokat őriz meg a látogatásodról. Ezt el is utasíthatod: az esetben a látogatásodról semmilyen adat nem kerül a Google Analytics-hez