Trump, az úthenger

Nem csillapodnak a kedélyek Donald Trump körül.

A Demokraták, Obama és a sleppje – az 50000 főre rúgó aktivistaserege, a főáramú sajtó és a boszorkányok/mágusok világméretű összefogása a választási győzelme óta igyekszik őt lejáratni. A céljuk, hogy idő előtt befejezze az elnöki tevékenységét.

Trump az amerikai elnökök sorában, legalábbis azok közül, akikkel volt szerencsém egy időben ténykedni a Földön, a legkarakánabb. Ronald Reagannek volt hasonló karaktere, nem véletlenül emlékeznek rá úgy, mint az egyik legjobb elnökre.

Ezt azonban nem mindenki látja így. Obama keze betette a lábát, az amerikai közigazgatásba – nem véletlen, hogy Trump nemrégiben leváltott 46 ügyészt. Nem kellenek olyan hivatalnokok, akik politikai meggyőződésből akadályozzák a kormányzat munkáját.

Trump eltökéltségét mutatja az is, hogy a véleménye kimutatására szokatlan eszközt, politikai bunkóságot is kész bevetni. Ilyen volt, amikor az Angela Merkellel való találkozása során nem nyújtott kezet. Merkel rá is kérdezett – ilyenkor szokás felvételt, sajtófotókat csinálni – de Trump mozdulatlan maradt, és megtartotta a pókerarcot. Ez mutatja, hogy sokkal jobb korszaknak nézünk elébe, mint az előző 8 évben.

Merkelre az utókor mint Európa tönkretevőjére, árulójára fog tekinteni. Kijátssza az európai emberek biztonságát idegen vallású és származású barbár népeknek. Nem szabad elfelejteni, hogy a Római Birodalom az ilyenek miatt esett szét. Ami azután jött, arra nem szívesen emlékezünk, mert egész a Felvilágosodás koráig nem értek véget a háborúk, a diktatórikus uralmak, járványok, keresztény és/vagy boszorkányüldözések Európában. A történelem ilyen egyszerűen is összefoglalható. Trump ezt az árulást, és a nyomában járó borzalmakat utasította el a kéznemfogással.

Az Amerikai elnök tevékenységé nyomán meg fog erősödni az USA gazdasága, hadereje és politikai ereje, amiket Obama az elnöksége alatt módszeresen rombolt. Ennek most vége, és ez azoknak is jó, akik nem értenek egyet Trump törekvéseivel – akár a migránsokkal szembeni szigora, akár a vélt bunkósága, akár a frizurája miatt.

Remélhetőleg az amerikaiak új fegyvere, a Trump bomba el fogja érni Európát, és megrázza, vagy akár ideiglenesen le is bontja a hazaáruló liberális politikai oldal erődítményeit. Isten őt úgy segélje!

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Az oldalon működik a Google Analytics

Kérlek, jelezd, ha elfogadod, hogy a Google Analytics anonim adatokat őriz meg a látogatásodról. Ezt el is utasíthatod: az esetben a látogatásodról semmilyen adat nem kerül a Google Analytics-hez